Menü

A lélek bosszúja

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.100 Ft
Cikkszám: 9789631205435

Elisa Rot Mikle - A lélek bosszúja

Ikertestvérek konfliktusa az imádott nő szerelméért, ami családi tragédiákhoz vezet. 

Menny.:db

Paraméterek

Kiadó magánkiadás
Oldalak száma 221 oldal
Súly 200 gr
ISBN 9631205435
Kiadás éve 2016

Leírás

Elisa Rot Mikle - A lélek bosszúja

Sok ​esetben a szeretet hiánya lelki konfliktushoz, személyiségzavarhoz, tragédiához vezet. Így volt ezzel Zsigmond ikertestvére Dénes esete is.

A családi tragédiák sorozatáért Zsigmond önmagát vádolja. A napjait magányosan, örökös mély depresszióban, áldozatként éli. 
– Dénes Te haltál meg, de én vagyok az örök vesztes. 
Dénes mindent megtett, hogy visszaszerezze Sára szerelmét, de a lány csak Zsigmondért rajongott. A fiú egyre feszültebb és idegesebb lett, ránézett az órájára és látta, hogy tíz perc múlva férj és feleség lesznek. Nem akarta, nem tudta elfogadni a kettőjük kapcsolatát, még kevésbé, hogy összeházasodnak. Amikor megismerte Sárát a szíve a szerelemtől megolvadt, de most a haragtól fémmé változott, kihűlt, megkeményedett. A megkeményedett szív és Sára iránt érzett szerelmének keveréke kegyetlenségbe csapott át. Érezte, hogy a benne lévő feszültségtől szétesik a feje. Úgy érezte, mintha az élet elhagyná, alig kapott levegőt. Félelemtől, a dühtől összeszűkült a tüdeje, úgy érezte, mindjárt leáll a légzése, a torka összeszorult. Halálfélelem erősebb volt mindennél, hirtelen lezuhant az ágyra minden elsötétült előtte. Magatehetetlenül feküdt az ágyon, amikor kinyílt a szeme, hirtelen nem tudta hol van. Nem tudta mi történt vele. A feje kezdett kitisztulni. A szájában keserű ízt érzett a harag keserű ízét. Lelki fájdalom átjárta az egész testét. Túl gyengének érezte magát ahhoz, hogy felkeljen. Egy ideig bámulta a plafont. Az órájára nézett – talán már túl vannak mindenen. Nem tudom, és nem is akarom elfogadni, hogy Sára az öcsémet választotta.