Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
34.680 Ft
22.800 Ft
Kedvezmény: 11.880 Ft

BYAS Eye Lifter

Ár:
34.680 Ft
22.800 Ft
Kedvezmény: 11.880 Ft
Cikkszám: B00003
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: BYAS
Az Eye Lifter párhuzamosan dolgozik az iontoforézissel és a mikrovibrációs eljárásokkal. A kezelésekhez kizárólag a pozitívan exkluzív BYAS hatóanyag-komplexumot használja, amely a szemkörnyéki bőr ápolására alkalmas speciális bimolekuláris hyaluronsavból és a kiváló minőségű, öregedésgátló hatóanyagként számon tartott Gatuline-ből áll.

  10 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhoz szállítás ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az Eye Lifter párhuzamosan dolgozik az iontoforézissel és a mikrovibrációs eljárásokkal. A kezelésekhez kizárólag a pozitívan exkluzív BYAS hatóanyag-komplexumot használja, amely a szemkörnyéki bőr ápolására alkalmas speciális bimolekuláris hyaluronsavból és a kiváló minőségű, öregedésgátló hatóanyagként számon tartott Gatuline-ből áll.

Kérjük a BYAS Eye Lifter használata során figyeljen a következőkre:

 • Az Eye Lifter alkalmazható közvetlenül a tiszta bőrhöz érintve, vagy akár sminkelt bőrfelületen is.
 • A készülékkel végzett kezelésekhez kizárólag a pozitívan ionizált exkluzív BYAS hatóanyag-komplexumot használja, amely a szemkörnyéki bőr ápolására alkalmas speciális bimolekuláris hyaluronsavból és a kiváló minőségű, öregedésgátló hatóanyagként számon tartott Gatuline-ből áll.
 • Ügyeljen arra, hogy a készülék elülső részén található két kézi elektródot megérintse ujjaival. Így biztosítja azt, hogy az MPST technológia a Hyaluron szérumot optimálisan bejuttassa a bőrbe.
 • Az MPST technológia párhuzamosan dolgozik iontoforézissel és finom mikrovibrációs rezgésekkel.
 • Az Eye Liftert energiatakarékos készülékként tervezték rövid használathoz. A mikrovibráció pulzál (be/ki), amíg a kezelő golyó nem érintkezik a bőrrel. Bőrrel való érintkezéskor a mikrovibráció folyamatosan aktív. Az Eye Lifter automatikusan kikapcsol a program megkezdése után 1 perccel. Ha folytatni szeretné a kezelést, nyomja meg újra a készülék hátulján található gombot.

Alkalmazása

 • Használat előtt rázza fel a BYAS Eye Liftert, hogy feloldódjanak a patronban lévő légbuborékok, amelyek a feltöltés során keletkeztek, így a szérum könnyen átfolyik a bőrre a kezelő golyón keresztül.
 • Vegye le a kupakot és kapcsolja be az Eye Liftert. 
 • Az Eye Lifterrel történő kezelést úgy végezze, hogy a kezelő golyót az arc közepétől kifelé haladva, a szem alatti terület mentén gyengéden vezeti, oldalanként 5-10 alkalommal. Amennyiben a bőrrel érintkezve a mikrovibráció nem válik aktívvá (folyamatossá), érintse az arcán lévő keményebb bőrrészhez, vagy ujjbegyéhez.
 • A szemhéjat a szemgolyó felett nem kezeljük, csak a felette lévő részen szintén belülről kifelé és kissé felfelé vezetjük a kezelő golyót mindkét oldalon 5-8 alkalommal.
 • Az Eye Liftert mindig felfelé néző szögben tartsa annak érdekében, hogy a szérum jól felvihető legyen a bőrre a kezelő golyón keresztül.
 • Az Eye Lifterrel többször is elvégezheti a kezelést a nap folyamán. Amennyiben nagyon érzékeny a bőre, úgy csökkentse a kezelések gyakoriságát. 
 • Amennyiben reggel vagy este az Eye Liftert közvetlenül a sminktől megtisztított bőrén alkalmazza, a kezelés tökéletes lezárásaként a BYAS Day Creme és a BYAS Night Creme használatát ajánljuk.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Acmella Oleracea Extract.

Fontos tudni:

 • Az Eye Lifter használata rövid- és mikrohullámú terápiás készülékek, valamint magas frekvenciájú mobil készülékek (pl. mobiltelefon) közelében nem javasolt, mivel befolyásolhatják a kiindulási értékeket. Legalább 1 méter távolság betartása ajánlott.
 • A kezeléshez kizárólag a pozitívan ionizált BYAS speciális szérumot használja, amely a szemkörnyéki bőr ápolására alkalmas speciális, bimolekuláris hyaluronsavból és a kiváló minőségű, öregedésgátló hatóanyagként számon tartott Gatuline-t tartalmazó exkluzív hatóanyag komplexumából áll, és amely speciálisan a BYAS Eye Lifterhez alkalmazkodik! Kizárólag ennek a kivételes összjátéknak köszönhetően kerülhet sor az exkluzív BYAS hatóanyag-komplexum mélyebb bőrrétegekbe történő optimális eljuttatására. Egyéb, nem speciálisan ionizál termékekkel való használat esetén hasonló hatás nem érhető el.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!