Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
205.000 Ft
138.000 Ft
Kedvezmény: 67.000 Ft

BYAS Face Lifter

Ár:
205.000 Ft
138.000 Ft
Kedvezmény: 67.000 Ft
Cikkszám: B00001
Elérhetőség: 1 db raktáron
Gyártó: BYAS
BYAS Face Lifter egyedülálló Multi Pro Synchron Technology® olyan technológiákat kombinál egy innovatív kézi gépben, melyeket már évek óta sikeresen alkalmaznak világszerte a speciális klinikákon és szakintézetekben a professzionális bőrfiatalítás terén.

  10 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhoz szállítás ingyenes

Leírás és Paraméterek

Teljes leírás a gépről, valamint a BYAS Sensation több fázisű hatórendszeréről ITT olvasható

BYAS Face Lifter egyedülálló Multi Pro Synchron Technology® olyan technológiákat kombinál egy innovatív kézi gépben, melyeket már évek óta sikeresen alkalmaznak világszerte a speciális klinikákon és szakintézetekben a professzionális bőrfiatalítás terén.

IONTOFORÉZIS

A BYAS Face Lifter az iontoforézis hatáselvét alkalmazza, hogy a speciális szérumainak ionizált hatóanyagait, mint például a rendkívül hatásos hyaluron aminosav összetételt, akár a mélyebb bőrrétegekbe is el tudja juttatni.

A legtöbb, hagyományos pulzáló áramot alkalmazó programmal dolgozó iontoforéziskészülékkel szemben, a High Level Ion Flow Technology (HLIFT) gondoskodik arról, hogy a készülék iontoforézis programjainál állandó egyenáram álljon rendelkezésre.

Így a speciális szérumok ionizált hatóanyagai, mint például a hyaluron - aminosav - komplexum, rendívül hatékony módon jut be a mélyebb bőrrétegekbe. Egy német egyetemi kórház tanulmánya alátámasztotta, hogy csupán egy hetes Face Lifterrel végzett kezelést követően akár 900 %-kal több hyaluron volt található a mélyebb bőrrétegekben.

A Low Sensitivity Ion Circuit Technology (LSICT) az Iontoforézis programoknál magas teljesítési értékeket tesz lehetővé, anélkül, hogy akár a legérzékenyebb bőrnél is irritációk lépnének fel. Kiváló minőségű, orvostechnikában használt rozsdamentes acélból készült elektródok vezetik az Iontoforézishez szükséges áramkört az egész testben végig, és vissza az archoz. Ezúton elkerüljük azt, hogy az áramkörök közvetlenül az arcbőrön képződjenek, amelyek fájdalmas reakciókat válthatnának ki.

EMS

A BYAS Face Lifter további elektromos izomstimulációs programokkal rendelkezik.

A Low Frequency Electric Muscle Stimulation Technology (LF-EMS) rendkívül hatékony módon erősíti és formálja az arcizmokat. Az LF-EMS bőrbarát, még a legérzékenyebb bőrtípusok kezelésére is alkalmas. Az alacsony frekvenciájú impulzus aktiválás speciálisan az emberi arcbőr kis és érzékeny izomstruktúráira van hangolva.

RÁDIÓFREKVENCIA

Harmadik alaptechnológiaként a készülés a rádiófrekvenciát alkalmazza. A rádiófrekvenciás hullámok dermális kötőszövetben kifejtett termikus hatása által a kollagén rostok összehúzódnak. Ezáltal a felettük lévő bőr feszesedik. Ezen felül a High Radio Frequency Triglyceride Absorption System (HRFTAS) segítségével gondoskodik arról, hogy mélyebb bőrrétegeket is elérjenek, és hogy az itt található zsírsejtek alkotórészei, az úgynevezett trigliceridek így ürülnek ki, és a zsírsejtek végül láthatóan csökkenek.

A BYAS HRFTAS segítségével a természetes arcvonások látható újraformálása mindenki számára lehetséges, drága és veszélyes operációk nélkül.

MIKROVIBRÁCIÓ

A Face Lifter az iontoforézist és az EMS-programokat mikrovibrációs eljárással kombinálja. A mikrovibráció gondoskodik a bőr sejtkötegeinek mélymasszázsáról. Ezen kívül a szövetrétegek szerkezeti összetartása összességében javul.

Teljes leírást a gépről és a teljeskörű BYAS Sensation több fázisú határendszerről ITT találsz.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!