Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

BYAS Sensation System

Cikkszám: B00010
15.600 Ft
A PÓRUSOK MÉLYÉRE HATÓAN TISZTA BŐR. A BYAS ápolórendszer elsöprő sikere a hatásmechanizmusok és hatóanyagok tökéletes összjátékán alapszik.
Cikkszám: B00012
24.000 Ft 21.000 Ft
30 éves korig: A bimolekuláris hyaluron sav nagyobb arányban tartalmaz nagy molekulákat és kisebb arányban kis molekulákat. Ennek a kombinációnak köszönhetően, kifejezetten fiatalabb bőr számára ajánlott. A hozzáadott speciális aminosav komplexum jelentősen segít a szabad gyökök ellen folytatott harcban, és ez által megelőzi az idő előtti kollagén leépülést.
Cikkszám: B00013
27.000 Ft 25.000 Ft
30-49 év között: A bimolekuláris hyaluron sav közepes arányban tartalmaz nagy és kis molekulákat. A kombinációnak köszönhetően kifejezetten igénybe vett bőr számára ajánlott. A hozzáadott tetrapeptidek speciális kombinációja jelentősen segít a ráncok csökkentésében, és ez által gátolja a bőr pigmentációs folyamat (öregségi foltok) terjedését.
Cikkszám: B00014
29.000 Ft
50 éves kortól: A bimolekuláris hyaluron sav kisebb arányban tartalmaz nagy molekulákat és nagyobb arányban kis molekulákat. Ez a kombináció kimondottan idős bőr számára ajánlott. A hozzáadott ACE - vitaminok speciális kombinációja segít a sejtosztódás fokozásában, amely az életkor előrehaladtával lelassul, és ez által hatékonyan segíti a bőrszövet rétegei közötti összetartás regenerálódását.