Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
3.100 Ft
2.500 Ft
Kedvezmény: 600 Ft

Klaudia nyakéke

Ár:
3.100 Ft
2.500 Ft
Kedvezmény: 600 Ft

Aliz túl az 5-ik X-en, öt gyermek édesanyja. Legkisebb lánya orvosi szakvizsgájára készülve, a fővárosban él. Professzora lányának az esküvőjére hivatalos. A professzor, amikor meglátja a lány fülében és nyakában lógó smaragdzöld kövekkel díszített ékszereket, megdermed, és Alizra gondol.

  10 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhoz szállítás ingyenes

Leírás és Paraméterek

Aliz ​túl van az 5-ik X-en. Öt gyermek édesanyja, de még mindig szép és vonzó nő. A legfiatalabb gyermeke, Klaudia orvos, szakvizsgájára készül, ezért a fővárosba utazik. Napsütéses szeptemberi napon a professzor irodájába belép egy elegáns, magas, kedves arcú lány. A professzor felnéz az íróasztal mögül, szinte zavarba ejti a fiatal doktornő szépsége. 

Milyen tökéletes, milyen különleges – futott át az agyán. Ezek a smaragdzöld szemek, amelyek úgy csillognak, mint a hajnalcsillag az égbolton. A fiatal doktornő szépsége nem csak a professzort, hanem Robertet, a sebészt is elvarázsolja. Pár hónappal később a professzor lányának, Veronikának az esküvőjén Robert és Klaudia is jelen vannak. A professzor, amikor meglátja a lány fülében és nyakában lógó smaragdzöld kövekkel díszített ékszereket, melyek úgy csillognak, mint a lány zöld szeme, zavartságát leplezve otthagyja a fiatal párt és a lányához, Veronikához menekül, közben Alizra gondol.

A Budapesten élő Elisa Rot Mikle arról mesél, mit jelent igazán szeretni, mit jelent egy őszinte szerelem. Nem számít a gazdagság, a nő szépsége, kedvessége, a lelke tisztasága minden vagyonnál többet ér.

Kiadó magánkiadás
Oldalak száma 267 oldal
Súly 300 gr
ISBN 9630691994
Kiadás éve 2010